Isporuka

Isporuka

Isporuka svih proizvoda sa cenom višom od 5.000 RSD je besplatna, osim ukoliko nije drugačije naznačeno uz proizvod prilikom poručivanja (uglavnom se plaća dostava za gabaritnu robu, npr. bela tehnika, klima uređaji i slično).

 

Tehnokom Shop se zalaže za što kraći vremenski interval od trenutka poručivanja artikla do same isporuke.
Kupcima garantujemo isporuku uređaja i artikala u originalnom fabričkom pakovanju bez oštećenja uz fiskalni račun, kako za fizička tako i za pravna lica.

Najčešći razlog za potencijalno pomeranje roka isporuke od strane Tehnokom Shop-a je taj što se ažuriranje podataka na stranici ne vrši u realnom vremenu već u kraćim vremenskim intervalima te bi u slučaju masovnog poručivanja određenog proizvoda podatak da isti nije dostupan za poručivanje bio prikazan tek nakon naknadnog osvežavanja stranice.

Tehnokom Shop ne snosni odgovornost promene termina isporuke, promenu adrese isporuke, promenu kontakt osobe, a na zahtev kupca, usled nemogućnosti prijema robe i paketa na prvobitno naznačenu adresu.

Isporuka se vrši do adrese (zgrade/kuće) i podrazumeva unos u stan i raspakivanje uređaja, ne i priključivanje aparata na mrežu, skidanje blokada kod veš mašina, iznošenje starog uređaja i slično…

Uređaje do 70 kg težine unosimo u kuću ili stan do trećeg sprata pod uslovom da postoje uslovi da se aparati bezbedno unesu ( dovoljna širina hodnika, stepeništa, ulaznih vrata… ), svaki sledeći sprat podrazumeva isporuku ukoliko zgrada ima teretni lift ili lift dimenzija shodnih dimenzijama aparata ili uređaja koji je predmet isporuke.

Isporuke gabaritnih artikala unosimo od trećeg sprata bez lifta, uz prethodni dogovor sa dežurnim operaterima, a obaveza kupca je da navede da zgrada nema lift, ili da isti nije u funkciji.
U tom slučaju može doći do promene cene isporuke koja će se odnositi na svaki naredni sprat (posle trećeg).

Uređaje preko 70 kg težine gde spadaju i vangabaritni uređaji isporučujemo do ulaza u zgradu ili dvorista.

 

NAPOMENE

Tehnokom Shop interna služba isporučuje na sve adrese u Šapcu. Tehnokom Shop zadržava prava izmene načina slanja u zavisnosti od materijalne vrednosti robe Kurirska služba nema mogućnost naplate platnim karticama na adresi. Kurirska služba isporučuje robu na adresu ali je ne unosi u stambeni prostor. Roba se ne isporučuje nedeljom. Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije

Isporuka svih proizvoda sa cenom višom od 5.000 RSD je besplatna, osim ukoliko nije drugačije označeno uz proizvod prilikom poručivanja (uglavnom se plaća dostava za gabaritnu robu).

 

ROK ISPORUKE

Shodno članu 45. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021-3), rok isporuke robe je 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu. Ukoliko nije drugačije dogovoreno sa kupcem. Međutim, dobra praksa naše firme je da se roba isporučuje na način “danas za sutra”. Tačan rok isporuke saznaćete prilikom telefonske potvrde vaše porudžbine.

Takođe, shodno članu 31. stav IV zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021-3)
TEHNOKOM SHOP će putem e-maila ili pozivom dežurnog operatera obavestiti potrošača o dostupnosti proizvoda. Najčešći razlog za potencijalnu nemogućnost isporuke je taj što se ažuriranje podataka na stranici ne vrši u realnom vremenu već u kraćim vremenskim intervalima te bi u slučaju masovnog poručivanja određenog proizvoda podatak da isti nije dostupan za poručivanje bio prikazan tek nakon naknadnog osvežavanja stranice.

Tehnokom Shop ne vrši iznošenje starih artikala i nameštaja sa adresa kupaca
Tehnokom Shop ne vrši montažu i demontažu novih ili starih uređaja.
Tehnokom Shop ne vrši povezivanje artikala bele tehnike na vodovodnu mrežu
Tehnokom Shop ne vrši usluge skidanja blokade sa veš mašina

 

PLAĆANJE

Tehnokom Shop vrši naplatu poručene robe i artikala isključivo u dinarskoj protiv vrednosti, po ceni naznačenoj na fiskalnom računu.

 

LIČNO PREUZIMANJE

Kupljenu robu možete lično preuzeti u poslovnici Tehnokom Shop-a.

Adresa poslovnice Tiršov venac 40, 15000 Šabac

Ukoliko po dimenzijama Vaš paket može da stane u Paketomat, naši partneri nude i tu opciju na teritoriji Srbije, više o navedenom na linku https://www.dexpress.rs/rs/paketomat